Make over

hahaha, ja nu märks det att jag varit hemma lite "för länge"... för nu har jag satt igång så maken renoverar matsalen här ... :) Det blir alltid så då jag har lite för lite att tänka på, då kommer det nya idéer. Egentligen var jag nöjd med hur det såg ut, jag älskade den guldiga tapeten, men nej ... så omodernt kan vi ju inte ha det *ASG* Så nu är det målat och tapetserat i ljusgrått. Bara ett lager till med väggfärgen så är det klart.
Sedan ska det upp nya gardinstänger, gardiner, tavlor mm mm 
 
Ikväll var jag iväg till Friskis på ett "Dans Soft"-pass. Det är ett nytt pass för den här terminen så jag tänkte att jag skulle gå och kolla om det "kunde vara något" för mig. Jag gillar ju att dansa. Men ... det var på tok för mycket armar, och kan man inte göra de rörelserna så blev det lite tråkigt, kändes mer som ett vanligt jympa-pass än just dans. Men detta kan ju även bero på att jag gått på mer avancerade danspass tidigare, och det här är "soft"..? Nej, det blir nog ingen mer gång för mig på det passet, tyvärr. 
 
Nya gymmaskinerna håller på och installeras i gymmet, så jag ska försöka ta mig dit och träna någon dag.  Måste ju fasen komma igång lite, och nu kan jag ju inte skylla på att jag inte har tid till det  ... :) 
 
 
Tjing tjing! 
 
En förebild: