"Säg upp dig och gå på a-kassa!"

Idag har jag jobbat 4 timmar. Det är verkligen max vad jag klarar av ... tyvärr. Sedan jag kom hem har jag bara knaprat värktabletter och inte klarar av att göra särskilt mycket. Mannen fick ta en matlåda ur frysen till middag. Det värsta är att jag tycker inte att jag GÖR så mycket på jobbet, men ändå så får jag så ont i nacken, axlarna och ner i armarna. I fredags då jag också jobbade 4 timmar kunde jag knappt öppna bildörren -ska mitt liv vara så här?
 
Enligt FK är jag ju "inte 25% nedsatt gentemot alla vanligt förekommande arbeten" och därför får jag ingen sjukpenning och deras handläggare sa: "Säg upp dig och gå på a-kassa". 
 
till saken hör nu att FK har INTE haft något som helst möte med mig och min arbetsgivare, de har heller inte varit till mitt jobb för att se om jag klarar av att jobba där, och de har liksom bara bestämt åt mig att jag inte kan jobba kvar ??? 
 
MIN verklighet är att om jag jobbar 50% (som jag gör just nu) och fortsätter ha mina fackliga uppdrag, så KAN jag klara av det! Jag kan alltså i så fall vara kvar vid ett jobb som jag tycker om, och som tycker om mig, där jag har en fast tjänst sedan 6 år tillbaka - men det bryr de sig inte om???  Och VEM klarar sig på 50% av sin inkomst? 
 
Visst, idag blev det för mycket, men då jag jobbar 3 timmars-pass fungerar det hyffsat. Jag kan liksom inte förstå hur det skulle vara bättre att jag säger upp mig och är ARBETSLÖS? OCH: VILKET jobb ska jag söka? VEM vill ha någon som har så här ont och är så här nedsatt som jag faktiskt är? 
 
I Norrtälje kommun finns just nu 157 jobb på "Platsbanken" och det fanns NOLL som jag skulle kunna klara av? HUR kan man då inte vara 25% nedsatt? 
 
Nej, idag var ingen bra dag, tyvärr ... 
 
kramen