Tiden rusar

Ja här springer tiden förbi :) Slutet av Januari redan? Det betyder ju även att min födelsedag är på ingång... 
 
I helgen fixade Mannen med dotterns bil, så hon ska få igenom den på besiktningen på lördag. Går den igenom då får hon sälja sin seat som står här hemma och tar plats. Men då den är besiktad så står den kvar som en liten "Plan B" OM Jettan inte går igenom :) 
 
Maten går bra (är ju vägdag imorgon!) blev enklare då jag förstod att man kan äta efter "smart zon", dvs -10 till +5 sp/dag. Med andra ord: är man inte hungrig och inte ätit alla sp så kan man låta bli det, så länge som det inte är mindre än 10 från dagsransonen. Jag har 26 sp och då är min "smarta zon" 16-31 sp/dag. DET var perfekt för mig som har svårt att komma upp i mina dagliga sp. :) Ja, vi får se i morgon hur det går. Jag har i af beslutat mig för att köra fram till min födelsedag, så får vi se sedan. 
 
Det jag saknar ifrån att gå på 3 shakes/dag är ketosen. Det är SÅ skön känsla då man inte går omkring med en massa vätska i kroppen. Men samtidigt är det skönt att kunna äta utan att vara rädd för att komma ur ketosfasten, och få tillbaka vätskan. 
 
Så jag är i en slags invänjningsfas än  :) 
 
Tjing tjing!