Många möten blev det idag

Ja, idag var det "Mötenas dag" här. :) Vi började med APT på jobbet. Som skyddsombud fick jag lov att ta upp det här med rån. Det har nu skett 5 rån på bara 3 månader i Norrtälje med omnejd, och även om man inte vill måla f-n på väggen, så måste man säkerställa att de som jobbar i butiken vet vilka rutiner vi har. Visst, det känns jättelångt bort att det skulle hända oss - men så tänkte säkert de andra också. Man ska aldrig vara FÖR säker, och det var faktiskt förvånansvärt många som inte hade koll på det hela. Så det kändes att det var bra att vi tog upp det här. 
 
Sedan hade vi Årsmöte i fackklubben. Jag fick fortsatt förtroende som Ordförande i 2 år till och det tackar jag för <3 Vi har bestämt oss för att låta några medlemmar göra en studieresa. Var? Till vårt huvudkontor och lager i Insjön. Dessa 3 som ska åka upp med mig har aldrig varit där så det är ju en väldigt kompetensutveckling också, samt att vi tycker att klubbens pengar ska gå tillbaka till medlemmarna. Så i morgon måste jag ringa och boka in dessa besök med Insjön. 
 
Och då vi var klara med det hade jag och Andreas (vår bc) ett möte ang hur jag ska jobba i februari. Jag har ju väldigt mycket fackligt hela tiden och det gör att det inte blir så många timmar i butiken, men det passar ju mig bra, då jag också väntar på kallelse till Smärtrehab. Så vi kör på. 
 
Då jag kom hem fick jag lov att skotta ... INTE vad mina armar vill, men senare kom nämligen Benny ifrån Björkmans transporter och levererade Alice´s kontinentalsäng. Ja, vad ska man göra då man är helt själv hemma? 
 
I övrigt blev det till att knapra tabletter och ligga på soffan resten av kvällen ... 
 
Vad har ni gjort idag?
 
kramen