Var det en komplimang?

I dag har dottern och jag poddat, som vanligt och jag fick ut podden 2 min innan midnatt på torsdagen, så vi höll deadline (vi har lovat att komma med ett nytt avsnitt varje torsdag :) ) 
 
i podden pratade vi om det här med att plugga och vad jag "ska bli" då jag blir stor, och hon säger: "Jag tror att du skulle bli en väldigt bra lärare!" 
 
Först fnös jag väl lite åt det, då jag har svårt att se mig själv i den miljön, men sedan började jag tänka på det, och det är ju fasen en KOMPLIMANG om ens egen dotter säger att hon tycker att jag skulle bli en bra lärare! Eller? Det måste väl betyda att hon tycker att jag varit pedagogisk (hehe) och sett till att hon och hennes lillasyster fått en bra grund att stå på? 
 
Hm ... nu kanske hon läser det här och kommer på andra tankar - men jag VÄLJER att se det som en komplimang.
 
Skickade faktiskt iväg en jobbansökan idag ... vet inte om jag har någon chans att få det, eller om jag ens vill ha det, då det var väldigt lite information i själva "annonsen": Därför skulle det vara roligt att iaf få komma på en intervju, så jag får se vad det är. Var faktiskt min BC som peppade på mig igår att söka det här jobbet, så jag vet ju vem jag lämnar som referens. :) 
 
Sakta men säkert kliver jag ur bubblan och börjar se mig omkring lite ... det går inte så fort, men jag är på gång! 
 
Ha de´! 
#1 - - Mina:

Lycka till!