Tungt

I dag är min sista dag som "normal knegare" ... eller ..? Känns hur som helst jättekonstigt att jag inte ska gå till jobbet i morgon, 1:a dagen efter semestern. Konstigt och samtidigt väldigt läskigt. Vad kommer hända nu? Har jag tagit rätt beslut? Ja, det kan bara framtiden utvisa. 
 
Men just nu, just här känns det inte bra ... men samtidigt så vet jag ju att jag måste göra något. Om man gör samma sak som man alltid har gjort så kommer det ju inte heller att ske någon förändring. Jag har tagit fram min bok igen, som jag ska skriva. Kanske får det bli mitt "projekt" så jag inte blir helt galen här hemma, måste ju ha en vettig uppgift i alla fall. "Problemet" är ju, som vanligt, armarna. Jag vet inte hur länge jag orkar skriva på datorn, men det får jag ta pö om pö. Att skriva för hand är tyvärr uteslutet. Efter några rader kan man inte se vad jag skrivit ... och jag som alltid fått höra att jag har sådan fin handstil ..? *BLÄ* 
 
Det första jag ska göra i morgon är iaf att gå in på AF´s hemsida och skriva in mig som arbetssökande. Då man gör det bokar man även in en tid med någon där och jag ska försöka få till det mötet så fort som möjligt. 
 
På tisdag ska jag till jobbet och skriva på lite papper ang tjänstledigheten. Jag och Alice var där igår och det kändes tungt... men, nu ska vi inte hänga läpp utan försöka ta vara på den här tiden och se vad jag har för möjligheter! 
 
puss o Kram - vi syns på stan!