Inskriven

Japp, i går gick jag in på AF´s hemsida och skrev in mig som arbetssökande. Bokade då ett besök med en handläggare på torsdag kl 14.00. Spännande!
 
Hela dagen igår kändes det som att jag "skolkar" ifrån jobbet, och det kommer nog ta ett tag innan jag kommer in i det ...
 
I dag ska jag till jobbet och skriva lite papper ang tjänstledigheten. Sedan måste jag försöka hitta nya baden-baden-stolar (om det nu finns några kvar på rea någonstans) för vi har INGA solstolar alls, inte ens några brassestolar, och nu ska ju värmen komma tillbaka och jag måste uppehålla "brännan" :) 
 
Gick in på Apollos sida och upptäckte att åker man ner till Laganas till "vårt" hotell så kostar det bara 2500 kr för en vecka (1 person)  i slutet av september  ... ja, ni kan ju gissa vad det satte för tankar i skallen ... *hahaha* Hade jag bara en inkomst så... 
 
I går var Eliza och jag på bio: "Mamma Mia - here we go again!" alltså: VILKEN FILM !!! Helt UNDERBAR! Och så fick jag liksom "åka tillbaka" till Grekland en stund också ;) :) 
 
Tjing tjing!