Vilken pärs!

I går åkte jag ju ner till Villa Lovik på Lidingö för att vara med på en kurs för avdelningsstyrelsen. Klev upp 06 flr att åka vid 07:15. Vi skulle starta 9-9:30 med "frukost". Sedan började själva styrelseutbildningen som var både intressant och lärorik. Jag gillar ju mina styrelsekamrater och äntligen var vår ordförande; Rasmus, tillbaka efter att ha haft lite familjetrubbel. Glad att se han! 
 
Vi fick god lunch och senare gott fika. Vi bröt för dagen vid 17:00 och middagen skulle serveras 19:00. Supertrevligt och gott, och mycket ... 
 
Jag bröt upp vid 21:30 och gick tillbaka till mitt rum. Villa Lovik är en fin anläggning, men absolut inte handikappanpassad, då det var mycket trappor och långa "sträckor" att gå. (kanske har de en del som har hiss, det vet jag inte utan nu utgick jag ifrån var mitt rum låg). 
 
Jag var trött och somnade, men vaknade efter någon timma helt kallsvettig, magen körde och jag fick springa på toa - hela natten!!! Så höll det på ... och då vi skulle börja kl 09:00 skickade jag ett sms till Rasmus att de nog inte ville umgås med mig, att jag skulle vila en stund och sedan försöka ta mig hemåt. 
 
Söderbykarl har väl inte varit så LÅNGT borta någon gång tidigare... usch!
 
Och sedan jag kom hem har jag spenderat tid på soffan, sovit och varit vaken samt sprungit på toa ... URK!!! 
 
Nu ska jag försöka bli så pass trött att jag kan gå ner och sova och så hoppas jag att det här är över tills i morgon...
 
Håll tummarna!