Kommit igång!

Ja, den här veckan har jag varit på gymmet 3 gånger! Tjohooo och håll i hatten! Sååå skönt att känna att man liksom är "tillbaka", även om det också tar på psyket då man förstår att man inte kommer kunna göra vissa saker som man förut tog för givet, pgr av värken i armarna. 
 
Jag och dottern A har också satt upp oss på att vara funktionärer i receptionen på Friskis o Svettis - precis som jag var förut, och nu har hon tiden 16:45-19 och jag 19-21:15 på söndagar vilket passar oss alldeles utmärkt. Så här sitter jag nu och skriver och bara det här med att vistas i den här miljön gör gott för själen. Att man sedan får gratis gymkort gör ju faktiskt att det inte finns några undanflykter längre heller. 
 
Från och med i morgon är jag 50% sjukskriven. Men jag kan fortfarande inte jobba i butiken mer än 25%, men vi har löst det med att jag tar in mer fackligt (som jag tidigare fått avsäga mig pgr av att jag bara fick vara aktiv 8 tim/vecka) samt att jag faktiskt tagit ut semesterdagar de 3 veckor som vi inte "får ihop det". Har ju en väldigt bra butikschef och vi försöker nu få FK att förstå vårt upplägg också. De tycker ju så klart att jag ska springa dit och jobba full tid direkt, men jag har ju VÄRK!?! Väntar på kallelse till smärtkliniken, och det har FK-tanten också funderingar över och skrev till min läkare: "Vad ska patienten få för hjälp där? Precisera" Ehhh ... det heter väl just SMÄRT-klinik för att de hjälper folk med SMÄRTA..? I af tror jag att det är så :) 
 
I morgon åker jag med avdelningsstyrelsen på en 2 dagars utbildning, och vi ska bo på villa Lovik på Lidingö. Jag har kollat upp och de har gym där. Då jag inte gärna äter hotellfrukost (eller jo, jag ÄLSKAR det, men försöker ju hålla igen) så tar jag en shake och tränar lite. I af om det funkar med tider osv tänkte jag :) 
 
puss