Ett steg närmre youtubekanalen!

Ja i morse klev jag upp och tog en dusch. Sedan gjorde jag mig i ordning och åkte in till Espresso House där jag mötte upp bästa Eliza för en fika. Sista fikan innan hon åker ner till Spanien igen. 
 
Sedan tog jag bussen in till stan. Som jag hintade lite tidigare i veckan skulle jag på ett möte. Men först ringde en snubbe som ville köpa min S6:a så han skulle åka in till EH och hämta den hos dottern - Perfekt! Har fått massor av skambud, fastän jag inte nämnt något om någon budgivning och det gör mig så trött. Men den här killen ville ha den för de 2000 kr som jag lagt ut den för, så det kändes bra. Så nu har jag fått ihop till halva kamera-köpet också! :) 
 
Kom fram till Stockholm och tog mig ill LO-distriktet på Västmannagatan 4, där jag träffade Despina som jobbar med "Facket Försäkrar". De behöver handledare och jag vill bli handledare, så det är en liten win-win-grej. Men nu måste jag prata med min avdelning så de godkänner att jag blir handledare för Försäkringsinformatörerna i Stockholms Län. Men mötet var positivt så nu håller vi tummarna för det! (blir i så fall i början av nästa år)
 
Mötet var snabbt avklarat och då gick jag upp på Drottninggatan. F-n. Hatar det! Jag går längs väggarna, som om jag försöker smälta in i dem, och har precis FULL koll på precis ALLT som händer där. Ingen direkt avslappnad promenad ... F-n ta Rakhmat Akilov som tagit min stad ifrån mig!!! Jag blir SÅ ARG, och vill verkligen kunna känna tjusningen av att gå där igen, men än är det för tidigt ... 
 
Snopen blev jag i af då lillebror hör av sig på messenger och undrar om jag har tid att ses? Han var i Stan på en 3-dagars konferens, och skulle nu bege sig hemåt till Jämtland med flyg, men nu hade han lite tid för att ta en fika på Centralen, så det gjorde vi. :)
 
Sedan bar det av hemåt och här sitter jag nu och tittar på Idol - en bra fredag med andra ord! 
 
kram kram