Bättre!

Jag lyckades till slut somna. Det var INTE lätt efter att jag legat och halvsovit hela dagen på soffan, men det gick! Vaknade sedan vid 07:27 och insåg att jag vaknat av magknipen och upptäckte också att mannen försovit sig ... så det var ju "bra"  att magkniopen slog till ... eller? ;) 
 
Somnade om och när jag sedan vaknade för ca 1,5 timmar sedan mådde jag helt okej och det har hållt i sig än *peppar peppar* 
 
Solen skiner och det ser helt underbart ut ute. Om jag orkar lite senare ska jag plantera min praktmagnolia i rabatten, för "vinterförvaring". Jag har en vän som jobbar på en stor blomsterkedja och hon är helt suverän att ha "till hands" då man undrar över det här med olika växter, så det var hon som sa att jag skulle göra så. :) 
 
Måste även bege mig till affären, för här hemma fanns inte särskilt mycket. Tänkte att jag ska slänga ihop en pasta till middag med fläskytterfil, trattkantareller, lök, grädde och blanda med tagliatelle ... ja, jag ska bara göra ett "hittepå"-recept alltså. Brukar bli bra. 
 
I övrigt tar jag det lugnt idag med. 
 
Kan redan nu "hinta" om att jag har ett spännande möte i Stockholm på fredag, som jag tror kan bli bra/roligt för framtiden. ;) *justsaying* 
 
Men nu ska jag se dagens Hem till Gården!

tjing tjing!