0

Ett steg närmre youtubekanalen!

Ja i morse klev jag upp och tog en dusch. Sedan gjorde jag mig i ordning och åkte in till Espresso House där jag mötte upp bästa Eliza för en fika. Sista fikan innan hon åker ner till Spanien igen. 
 
Sedan tog jag bussen in till stan. Som jag hintade lite tidigare i veckan skulle jag på ett möte. Men först ringde en snubbe som ville köpa min S6:a så han skulle åka in till EH och hämta den hos dottern - Perfekt! Har fått massor av skambud, fastän jag inte nämnt något om någon budgivning och det gör mig så trött. Men den här killen ville ha den för de 2000 kr som jag lagt ut den för, så det kändes bra. Så nu har jag fått ihop till halva kamera-köpet också! :) 
 
Kom fram till Stockholm och tog mig ill LO-distriktet på Västmannagatan 4, där jag träffade Despina som jobbar med "Facket Försäkrar". De behöver handledare och jag vill bli handledare, så det är en liten win-win-grej. Men nu måste jag prata med min avdelning så de godkänner att jag blir handledare för Försäkringsinformatörerna i Stockholms Län. Men mötet var positivt så nu håller vi tummarna för det! (blir i så fall i början av nästa år)
 
Mötet var snabbt avklarat och då gick jag upp på Drottninggatan. F-n. Hatar det! Jag går längs väggarna, som om jag försöker smälta in i dem, och har precis FULL koll på precis ALLT som händer där. Ingen direkt avslappnad promenad ... F-n ta Rakhmat Akilov som tagit min stad ifrån mig!!! Jag blir SÅ ARG, och vill verkligen kunna känna tjusningen av att gå där igen, men än är det för tidigt ... 
 
Snopen blev jag i af då lillebror hör av sig på messenger och undrar om jag har tid att ses? Han var i Stan på en 3-dagars konferens, och skulle nu bege sig hemåt till Jämtland med flyg, men nu hade han lite tid för att ta en fika på Centralen, så det gjorde vi. :)
 
Sedan bar det av hemåt och här sitter jag nu och tittar på Idol - en bra fredag med andra ord! 
 
kram kram
 
 
 
 
0

I dag så!

Äntligen mår jag bra igen! Ingen magknip inget illamående - jippie!!!
 
Satte därför fart och fixade i sovrummet. Jag har ju börjat röjja i garderoberna och allt är KAOS där nere sedan dess. Men idag tog jag tag i nästa steg och sedan röjjde jag även pinnsoffan som står där, som oftast är överbelamrad med kläder. Denna pinnsoffa hade min pappa då jag var liten, och den har väl ett visst affektionsvärde, men nej, nu ska jag sälja den! Då jag lyfte locket visade det sig att den är tillverkad av Edsbyverken. Googlade på det och det visade sig att en likadan soffa sålts på auktion 2014 för 1600 kr så jag tänkte att 1000 kr kan vara lagom, då den har originaltyget på, även om jag skulle klä om den och måla upp den lite. 
 
 
Jag har inte lagt ut den riktigt än, utan måste liksom "bearbeta" mig själv lite först ... 
 
Däremot har jag lagt ut min Samsung Galaxy S6 Edge Plus idag. Hoppas jag får sälja den snart. Likaså min lilla Michael Kors partyväska som jag inte använt mer än kanske 2-3 ggr. (den är för liten för min mobil och då blir det ju inte att man tar den då jag vill fota jämt) 
 
Så nu hoppas jag bara att jag hittar köpare till dessa! :) 
 
pengarna ska användas till den där digitala systemkameran jag vill ha för att komma igång med min youtubekanal. :) 
 
kramiz
 
0

Bättre!

Jag lyckades till slut somna. Det var INTE lätt efter att jag legat och halvsovit hela dagen på soffan, men det gick! Vaknade sedan vid 07:27 och insåg att jag vaknat av magknipen och upptäckte också att mannen försovit sig ... så det var ju "bra"  att magkniopen slog till ... eller? ;) 
 
Somnade om och när jag sedan vaknade för ca 1,5 timmar sedan mådde jag helt okej och det har hållt i sig än *peppar peppar* 
 
Solen skiner och det ser helt underbart ut ute. Om jag orkar lite senare ska jag plantera min praktmagnolia i rabatten, för "vinterförvaring". Jag har en vän som jobbar på en stor blomsterkedja och hon är helt suverän att ha "till hands" då man undrar över det här med olika växter, så det var hon som sa att jag skulle göra så. :) 
 
Måste även bege mig till affären, för här hemma fanns inte särskilt mycket. Tänkte att jag ska slänga ihop en pasta till middag med fläskytterfil, trattkantareller, lök, grädde och blanda med tagliatelle ... ja, jag ska bara göra ett "hittepå"-recept alltså. Brukar bli bra. 
 
I övrigt tar jag det lugnt idag med. 
 
Kan redan nu "hinta" om att jag har ett spännande möte i Stockholm på fredag, som jag tror kan bli bra/roligt för framtiden. ;) *justsaying* 
 
Men nu ska jag se dagens Hem till Gården!

tjing tjing!