Men vad f-n Jennsan ...

... har inte vägt mig på ett tag. Absolut för att jag vet att jag INTE vill se hur illa det är ... men i morse tvingade jag mig att göra det och nu väntar jag på att ta min 3:e shake för dagen. :)  (ja, ni förstår ju - det var katastrof! ) 
 
Jag har inga större problem att äta shakes, då jag tycker att det är "enklare" än att försöka följa något diet med olika recept osv. Och jag VET ju att om jag går på shakes för länge ställer min hjärna om sig och tycker att det är farligt att äta ... *varningsklocka* 
 
Den här veckan ska jag på konferens ons-torsdag i Karlstad. Då vet jag ju att det kommer bli mat och annat, men jag ska köra shakes så mycket jag bara kan. Sedan är det en "lugn" period tills den 9/6 då vi ska på studentfirande, men även där kan jag ta det lite lugnt. Veckan därpå däremot är full från morgon till kväll och vi är "ute på fältet" - DÅ blir det knivigare... vi får se ... bäst är ju om jag kan både äta shake och äta lite mat... men just nu är det enbart shake i alla fall ... så får vi se :) 
 
kram kram