Livet ...

Livet =  Något vi tar för givet, något vi tror ska finnas där, varje dag i många många år ...
Men ibland blir det inte så. Ibland blir vi fråntagna våra nära och kära alldeles för tidigt ... 
Och nu har precis det hänt. 
 
En av mina "äldsta" bloggvänner, som lärde mig massor om att blogga, olika "utmaningar" i bloggarna, fotoutmaningar, tävlingar i bloggen, som gjort en viktresa precis som jag, och som jag pratade mycket plastikoperationer med ... hon har hela tiden funnits där och vi har haft kontakt dels via bloggarna men också genom att vi spelat Wordfeud - varje kväll i många år ... 
 
Minns ni då jag åkte tåg till Borås för att köpa min 3:e  Mitsubishi Galant, efter att ha krockat och fått ont i nacken? Den resan förgylldes av att vi träffades IRL och det som slog mig var hur lättsamt det mötet var. Vi satt på ett café och pratade och pratade, skrattade och det var jobbigt att behöva bryta upp, men jag hade ju en bit att köra för att komma hem. 
 
Fina glada Nett som även förgyllt mitt liv med en så fin virkad turkos uggla. (Just det här med att älska turkost hade vi gemensamt också) och några veckor senare kom det även en nyckelring med en liten virkad uggla på - så söta!!! .
 
Tyvärr finns hon inte mer. 
Jag läste på hennes fb-sida och insåg att något hänt.
Något hemskt, ja det värsta ... 
 
Just nu går tankarna till hennes sambo, son, döttrar och det lilla barnbarnet som hon älskade så mycket.<3 <3 <3
 
Och i dag såg jag på min telefon att våra "matcher" på wordfeud har "gått ut" tidsmässigt, och det blev en påminnelse igen ... :( 
 
Men glada fina Nett, jag hoppas du har det bra där du nu är och att vi ses en dag igen! <3 
 
 
 
 
#1 - - Janne:

Godmorgon jag fick en stor chock när jag läste det med att Nett hade gott bort det brast då i tårar när jag läste det och mådde dåligt hela dagen .
Jag lärde känna Nett via Lunarstorm det var på den tid innan FB hade kommit .Jag hade inte börjat blogga om jag fick nys om det via Nett .Sist jag träffa Nett var förra året då hon hade flyttat med sin sambo en bit utanför Borås var där nästan hela dagen så fick jag en Uggla som hon hade virkat för att ha nycklar i .

Svar: Ja det är helt ofattbart ... <3
Jenny Höök

#2 - - Veiken:

Ja. Livet är så orättvist! Jag hade också turen att ha kontakt med Nett och att träffa henne när vi var i Borås och lyssnade på musik. Jag blev helt chockad när jag fick meddelandet om att hon inte finns mer. Inte hos oss i alla fall!
Ha det så gott själv! Lev livet, vi vet inte vad som väntar bakom hörnet!

Svar: <3
Jenny Höök