NAKENCHOCK!

Ja, idag skulle sotarn komma, och naturligtvis har jag lagt undan lappen där det stod när han skulle komma, och kunde inte hitta den igår ... men jag kom ihåg att det inte var jättetidigt, och att det stått något med kl 10.00 på lappen ... ställde klockan på 8 och la mig, som vanligt väldigt sent ...
 
Vaknade dock vid 7:30 och klev upp. Kom på att jag inte tagit ur askan ur kaminen så jag fixade det. Och precis då jag reser mig upp efter det, framför kaminen, stannar sotarn´s bil här utanför!!! Då var klockan bara någon minut över 8 ! 
 
Förstå om jag klivit upp 8??? Då hade sotarn fått vara med om en NAKENCHOCK ju - stackarn!!! Undrar om det räknas som dålig arbetsmijö att behöva beskåda något sådant? 
 
Men, som sagt: var TUR att jag vaknade tidigare och klvev upp - för både min och hans del!
 
tjing!

Tycker inte vi har något att "fira" ...

...det är mest bara sorgligt att det ska behöva finnas en "Internationell kvinnodag"! De andra 364 dagarna är de "Mans-dagar" då? Vad är det vi "grattas" för? 
 
Jag blir mest bara ARG då jag tänker på det! 
 
Nej, skärpning! Jag ser ingen mening med att "fira" då kvinnor har det så pass mycket sämre än männen. Lika lön för lika arbete, slippe förtryck, slippa misshandel, att få samma "status" som det andra könet ... ja, ni vet: det är sånt vi måste jobba emot!!! 
 
Därför tycker jag inte vi ska "fira" något alls idag, bara få en eftertanke om hur det verkligen ser ut - i Sverige, men mest i andra länder. Vi är lååångt ifrån ett läge där det är befogat att fira. 
 
Så jag firar inte, jag blir mest bara arg. Så det så! 
 
kramen (till både män och kvinnor)
RSS 2.0