Vuxenkollo

Det är vad jag brukar kalla våra konferenser och kurser i facket, då vi åker iväg till annan ort, och visst får man lite känslan av då man var yngre och fick åka bort en helg eller ett par dagar och leva "Lägerliv". Skillnaden är väl att man nu får ett fint hotellrum, en skön säng och serverade måltider. Det krävs väl också lite mer av en generellt, vi är ju här för att LÄRA OSS, inte för att käka marshmallows vid lägerelden och sjunga scoutsånger ... vi ska ta åt oss kunskap och även bidra med våra erfarenheter. 
 
Gruppen jag nu är med, är ifrån både avd 20 (Stockholm, som jag tillhör) och avd 36 (Uppsala) och vi är en brokig blanding av både kön och ålder. Det berikar!
 
 ... och vet ni: jag är INTE äldst!!! *BIGSMILE*
 
Gårdagen var väldigt teoretisk, det vi gick igenom var Handels mål och visioner, något som redan står skrivet, något man kan inhämta i pappersform eller via intranät osv om man vill.
 
I dag har vi istället haft något helt annat. I dag har vi varit tvunga att liksom gå in i oss själva och tänka: Vad tycker/tänker/känner just JAG i det här ämnet? Det är SÅ mycket jobbigare!!! Det är abstrakt, det finns inget rätt eller fel, för vi är alla individer och vi är alla unika. Däremot måste vi lära oss att FÖRSTÅ varandras olikheter och liksom acceptera dem, och det är baske mig inte det lättaste alla gånger! 
 
Så nu då vi slutade för dagen var vi alla helt möra ... det är en helt annan trötthet. 
 
Men nu vilar vi en stund och ses till middag kl 19.00
 
Och det här var lunchen: 
Helt suveränt god lax med blomkålspuré
 
Får ni chansen att åka till Thoresta Herrgård så TA DEN!!! Det är hur vackert som helst här ute och maten är helt underbar. Att jag och en till har diverse allergier har de verkligen fixat galant. Till eftermiddagsfika var det tex fruktsallad, och då fick jag en sån här: 
 
Men nu var det ju vila som gäller en stund - mors!
#1 - - Linda:

Åh jag älskar att åka iväg på sånt. Att få lära mig mer och mer 😍
Måste vidare utbilda mig snart.
Kram

Svar: Ja det är helt underbart, och vi har fått en superstart på vår utbildning som sträcker sig till den 16/6 - underbara nya vänner som jag ska umgås tills dess ! :)
Jenny Höök