Thoresta Herrgård ("varning" för bildbomb)

Jag har spenderat 3 helt underbara dagar på Thoresta Herrgård i Bro. Då jag åkte dit visste jag inte så mycket om vare sig Herrgården eller kursen. Så jag gick in i den här upplevelsen som ett blankt papper. Det första som möter en är denna skylt: 
 
Och själva herrgården ser ut så här: 
 
(Bild ärligt snodd av Åsa Rosander)
 
I själva herrgården ligger restaurangen och olika sällskapsrum och det förvånar mig INTE om det finns något herrgårdsspöke där i gömmorna. Men de har skapat väldigt fina stilleben och en lugn miljö var man än gick: 
 
 
 
 
 
 
 
Den harmoniska atmosfären gör att man får ett inre lugn. Det är också väldigt fina omgivningar: 
 
 
 
Rummen vi bodde i låg i en sidolänga, och hotellrummet var väldigt fint, sängen urskön och man kände sig verkligen "hemma" där. 
 
 
 
Herrgården har fått många fina priser: 
 
 
 
Sedan kommer vi till maten ... helt GUDOMLIGT GOD mat!!! Jag och en till har en hel hop med allergier, och vi hade även med oss en vegetarian och en skaldjursallergiker och en som inte tål paprika. Och personalen hade STENKOLL på vilka vi var och vilka allergier vi hade! VÄLDIGT IMPONERANDE! Jag har varit iväg på åtskilliga konferenser genom åren och ALDRIG någonsin har de haft sådan här koll och visat så god vilja att även vi ska få ut det bästa av upplevelsen! ALL HEDER ÅT PERSONALEN! 
 
Så: vill ni ha en riktigt god upplevelse både själsligt och för smaklökarna så måste ni åka till Thoresta! 
Jag ger dem 5 Höökar av 5 möjliga och lägger nog baske mig till ett + efter det!
TACK SNÄLLA FÖR DE HÄR DAGARNA NI GJORDE DEM TILL DEM BÄSTA! 
 
Här följer lite mer bilder: