Söndagsupproret

Ja, det är ju ingen hemlighet att jag tycker det är fel att affärerna är öppna i tid och otid. Och sedan det här året började har jag börjat "leva som jag lär" dvs jag handlar inte på söndagar. Istället så planerar jag söndagens middag och handlar på lördagen. Det tycker jag är okej, även om jag vill göra det så tidigt som möjligt på dagen. Jag "behöver" inte handla senare än kl 15 på en lördag. om det inte är av något särskilt skäl då, typ om jag legat sjuk eller nåt. Men Nej, jag försöker hålla det här. 
 
I går hade vi massor av ungdomar här hemma som "förfestade" innan det gick på krogen. Och i morse och hela förmiddagen hade vi ungdomar här som sovit över - efter krogen. Vi skojade och sa att det är lite av en "ungdomsgård" här hemma. :) 
 
Och då det bara var maken och jag som skulle äta så gjorde vi det väldigt enkelt för oss och åt hembakad pizza. Så idag fanns vår "lördagsmiddag" kvar att göra, så jag fixade potatisrosor, grillad rostbiff och rödvinssky. Supergott! Nu ska jag bara fortsätta kvällen med att skriva brev och se på en serie som jag fastnat i på Netflix: "The Team" heter den. 
 
I morgon är det upp tidigt för att åka iväg på kursen inne på avdelningen i Stockholm - det ser jag fram emot!
 
tjing!