NYSTART I BLOGGEN

 
 
Ja, nu har jag inte bloggat på så himla länge och det beror nog på att jag inte mått så himla bra, eller snarare att jag inte fått "tummen ur..." och bara suttit och kollat på serier osv. 
 
Jaja, nog tjatat om DET! Nu tänker jag bjuda in er till vår Lördagskväll här hemma ... Julen har (nästan) åkt ut, "vi" ska bara byta min mega-stjärna i trappen till den ordinarie lampan som jag gjorde för några år sedan ... (ja jädrans vad ont i fingrarna det gjorde att klippa alla 32, om jag inte minns fel, bladrankorna)
 
 
 
 
 
 
 
Good Bye min finaste finaste julgirlang, som jag ääälskaaar ... vi ses till 1:a advent !
 
Maten ikväll blir väldigt kulinarisk och framförallt väääldiiigt nyttig - not! 
 
 
Men det är ju bra att det iaf är "SMALA" Pommes ... eller? 
Vi skulle haft potatisklyftor, men "någon" glömde visst att köpa potatis, och då är det ju bra att ha lite sådan här "nödproviant" i frysen att ta till ... Sedan skulle det ha varit Rydbergs bea på PÅSE - då den innehåller mycket färre kalorier än den på bilden, men vårt stora nya Coop hade inga sådana så då fick vi ta tjockisvarianten ... 
 
 
 
Naturligtvis borde man slå ihop en egen bea, men nej, idag ville inte den här mamman hålla på, och då fick det bli så här ... 
 
... nu ska jag laga maten och återkommer senare med ett nytt inlägg ! Och faktiskt hoppas jag också att jag då har en ny design, vilket jag tycker kan vara på sin plats vid en nystart!
 
tjing tjing!