Men vad har hänt sedan sist då?

Ja, vad har hänt? Hur har det gått med armen? Eller snarare så är det ju armarna nu som spökar.
Jo, den 30/12 var jag till Norrtälje Sjukhus för en Magnetröntgen och Flatröntgen av nacken. Hatar verkligen att åka in i det där röret, och trots 2 doser av stesolid så "hände" det ingenting. Men jag bestämde mig för att åka in i alla fall. En gång, mitt i, kröp paniken på mig och jag var sååå nära att avbryta men lyckades lugna mig. Så jag klarade hela undersökningen. :) Mannen var med och satt vid min fotända och han hade sett på min andning att det blivit jobbigt mitt i ...
 
Hur som haver, i onsdags hade jag tid hos min husläkare, och han hade fått svaret ifrån röntgen. Det visade INGA nerver i kläm. Det de kan se är att min nacke istället för att bukta framåt är utsräckt (början till det som kallas "sms-nacke") och det i sin tur kan göra att nacken gör ont ... men vi vet fortfarande inte vad som orsakar smärtan i armarna. Det man väl kan säga nu är att det är muskulärt, och min läkare sa. "Det KAN gå över med tiden, eller så gör det inte det ..." Ja, det är ju bara att räkna med det sistnämnda då det gäller mig... *SUCK* 
 
Men: Sedan november har jag ju jobbat 25% i butiken. Mån- Torsdag mellan 12-14, för att lätta upp under luncherna. Och det har fungerat bra. Men armen har ju inte blivit "bättre" på något sätt, men det är ju skönt att få komma ut och jobba lite. Jag älskar ju mitt jobb, och att få serva kunderna. Men samtidigt måste jag ju kanske fundera på om jag ska göra något annat. 
 
Och nu är det så att jag blivit en av åtta utvalda som ska gå "Framtida Ledare" hos Handels den här terminen. Det ska bli så himla roligt! Och pgr av detta är jag nu tjänstledig för studier. Jag stämplade ut i torsdags, och stämplar in igen den 19/6, tidigast :) 
 
Egentligen skulle man kunna jobba en del under tiden, men då mina armar nu är så dåliga, så är jag tjänstledig 100%, men har kvar det fackliga arbetet + skyddsombudsuppdraget på jobbet, så jag kommer "hänga" där en hel del i alla fall. 
 
Men de här månaderna är jag FRI! Inga mer sjukintyg ifrån läkaren, inget tjaffs om hur mycket jag "kan" jobba osv Jag kan göra precis VAD JAG VILL med min tid!!! Tjohooo! 
 
Därför bad jag även min husläkare att jag skulle få ett FaR (Fysisk Aktivitet på Recept) så jag kan köpa ett 3 månaders gymkort på Friskis för endast 700 kr. Han tyckte att både utbildningen och att jag vill börja träna lät superbra. Han har ju haft mig i 2,5 år nu och vi har försökt hitta "rätt" med armarna, och jag måste säga att jag är imponerad över att han inte bara "skrivit över" mig till smärtkliniken. Men Nej, det är inte hans grej, han har remitterat mig hit och dit, lyssnat på mina egna ideer osv och aldrig riktigt gett upp. Jag ska även ringa och boka en tid hos OMT-sjukgymnasten och höra vad de kan bidra med. De här månaderna ska jag SATSA PÅ MIG SJÄLV UTAN NÅGON PRESS!!! 
 
Så på tisdag bär det av till Thoresta Herrgård i Bro för 3 utbildningsdagar med Framtida ledare-gänget. Är supernyfiken på vilka fler som ska gå? Men mer om det kommer ju senare - så klart!
 
Nu ska jag sätta mig till rätta i soffan och fortsätta se serien "The Paradise" på Netflix, jag och mitt colazero-glas :) 
 
krameli