Kapa inte mina vänner - tack!!!

Nu har det hänt igen ... och jag blir lika sur varje gång det händer. Sur, besviken men framför allt väldigt ARG!!! 
 
Vaknar upp, sätter igång datorn och ser att jag blivit tillagd i en "hemlig grupp". Jag har blviit tillagd av en av mina bästa vänner - trots att denne mycket väl vet att jag INTE är intresserad av detta ämne ..? Men, vad värre är, då jag tittar på "nyligen tillagda" så upptäcker jag namn som är på MIN vänlista på FB - och som den här personen faktiskt inte har en aning om vilka de är !?! 
 
Det är bland annat "bloggvänner" landet över, instruktörskollegor från brukshundklubben, och lite andra vänner??? 
VARFÖR gör man detta? Varför inte FRÅGA först??? (jag ber så klart om URSÄKT för detta till er som blivit drabbade av detta!!!)
 
Jag vill INTE bli medlem i grupper som jag inte själv aktivt väljer att vara med i, och jag vill absolut INTE att någon "kapar" mina vänner från FB för att lägga in i någon grupp.
 
Just i det här fallet så är det ett MLM -företag som ligger till grund för det. Personen i fråga har börjat "jobba" som oberoende distributör av denna superprodukt, och behöver få in nya "kollegor" för att uppnå den status och de pengar man vill få in på det. För mig blir det så "Desperat" då man kapar andras vänner för sin egen vinnigs skull. 
 
...och just sådana här saker gör mig bara ännu mer "Anti" ... *SUCK*
 
Vad tycker ni? Har ni någog "gräns" för detta? 
 
kram kram