Kanske var det inte själva pannkakan ...

I dag hände det. Det som brukar hända typ 1 gång/år: Jag blev sugen på pannkakor. Vi brukar väldigt sällan äta just pannkakor då svärsonen D inte kan äta mjölkprodukter och vi är inte särskilt förtjusta i det heller. Men idag kände jag att det skulle vara supergott. 
 
Slängde iväg ett mess till dottern F och svärsonen D och frågade om det var okej att de fick äta samma gryta som den de åt igår, så dottern A och jag kunde äta pannkakor, och det var det. :) 
 
Så jag slängde ihop smeten och stekte några pankisar till oss. 
 
När det sedan blev dags att äta så kom jag på: Det var nog egentligen inte själva pannkakan jag var sugen på ... utan tillbehöret! MUMS!
 
 
 Då det endast är jag som eg gillar detta tillbehör i den här familjen och de andra ändå gärna testar och ser om de "kanske gillar det nu" ... ja ... ni ser ju mina små meddelanden på burken ... vad gör man inte för att få ha den ifred? *haha* 
 
Just denna sort köper jag på Norrtälje Höstmarknad, och den är mindre söt än andra och det passar just mina smaklökar som en smäck! 
 
Vilket tillbehör är din favorit? Lite grädde hade ju inte suttit fel med hjortronsylten heller, och ibland är det gott med "mormorspannkakor" , dvs pannkakor med socker och smör ... det är bara hemma hos mormor vi fick det då jag var liten.
 
Nu måste jag börja planera min packning inför min 3-dagarsvisit på Thoresta Herrgård med utbildningen ... lite pirrigt är det allt, då jag inte vet vilka de andra är ... blir en spännande dag i morgon och jag lovar att ha datorn med mig så jag kan uppdatera er med vad jag gör! 
 
Tjing!