att vänta 3 minuter

... ja, det verkar vara en omöjlighet, i alla fall i Tunnelbanan i Stockholm.
 
I dag har vi varit på Framtida Ledare-kursen och vi var inne på avdelningen på Upplandsgatan. Jag åker ju först buss, sedan T-bana och sedan går jag via Centralen 
 
Gången mellan TC och Centralen är nog ett av de värsta ställen jag vet. Folk stressar och stressar, de springer som myror i en myrstack och det liksom bara ÄR så man gör där? Jag är från landet, jag har ett lugnare tempo och låter mig inte påverkas allt för mycket. 
 
Hur som helst, för att komma till rubriken på detta inlägg: Då jag var på väg hem så kom T-banan in på perrongen och det var ganska snabbt klart att ALLA som stod vid sista vagnen INTE skulle kunna få plats. Och då dörrarna slog igen var det en kvinna som fastnade med sin väska och arm, och då dörrarna öppnades igen så verkligen PRESSADE hon sig in där - istället för att ta ett kliv bakåt och låta tåget åka. 
 
Nästa tåg kom efter 3 minuter - tre fu**ing minuter!!! VEM var hon som inte hade TID att vänta, utan utsatte sig själv för fara på det sättet? Faktiskt så blev jag lite full i skratt över att se hur desperat hon var att komma med i just den här vagnen. 
 
Men men ... vem är jag att döma - hon kanske var jätteförsenad, så pass sen att hon inte kunde vänta tre minuter till ..?
 
Vad tror ni?