Trevligt möte och bio med bästa Eliza

I dag hade jag och Classe ifrån Folksam bestämt oss för att ses på Espresso House och planera lite aktiviteter vi ska ha i mars-april och maj. Alltid lika trevligt att spendera tid med honom, och vips så hade det gått 2 timmar ... 
 
For hem och fixade lite middag till ungdomarna för att sedan bege mig mot Norrtälje igen och gå på bio med Eliza. Den här gången såg vi: 
 
 
Jag gillade den. Den är ju lite annorlunda då det är en "musikal-film" men ... ja, jag tyckte om den! :) 
 
Gå och se den och berätta vad du tyckte om den! 
 
kramen

En helg i plastens tecken ...

Alltså ... ni vet, jag har ju jobbat heltid med Tupperware i 16 år (slutade för ca 4,5 år sedan) och det fungerar ju så att "Gör något extra - så får du något extra" Ett väldigt trevligt koncept tycker jag. Men: Det har också gjort att prylarna hamnat på hög här hemma (trots 2 utförsäljningar/år) Här i huset har vi ett stort förråd... som är FULLT med TW ... 
 
Nu ska ju snart dottern F flytta och jag tänkte att vi måste ju gå igenom så ungen får med sig bra saker till sitt nya hem, och då vi ändå ska göra det så bestämde jag mig för att ha en SUPER-UTFÖRSÄLJNING! Den ska vara den här helgen som kommer, men jag "tjuvstartade" redan i söndags, med mina vänner och deras vänner. Priserna är OFÖRSKÄMT låga, för nu handlar det om att BLI AV med sakerna!!! Att göra plats till annat i förrådet! 
 
Mannen bar upp inte mindre än TJUGO kartonger ... och det finns mer som jag ska plocka upp inför helgen. 
 
 
Jag blev av med en hel del redan igår, men hoppas på att bli av med mycket mer nästa helg (det är fler som kan komma nästa helg än i går) så nu jädrar i min vända blus - nu ska här krängas ! 
 
Tjing tjing!
 

Dags för FaR

Ja, idag kom jag och dottern A iväg till gymmet. Eller, hon har ju varit där flera dagar irad, men jag har inte kommit dit med mitt FaR-recept jag fick av doktorn. (Fysisk Aktivitet på Recept)
 
Då man har ett sådant så måste man träffa en gyminstruktör 3 ggr under de 3 månader som det gäller, men på vår Friskis har de väldigt ont om instruktörer, så jag fick en tid först den 14/2. Men så länge kan jag träna på som vanligt. Jag är ju inte där pgr av någon skada, utan mer för att jag bara ville "komma igång". 
 
 
Så jag tog och cyklade i 20 min och gick en "snabb" promenad på löpbandet i 15 min. Det räcker för första gången. 
 
Var in på Coop för att handla och detta mötte mig: 
 
 
Här har det rustats info Mello-febern i alla fall, det är ett som är säkert! Och jag kan inte säga att jag inte drogs med i den heller .... så nu är jag superladdad inför att det ska starta!  (när det nu är?)
 
kramen
 
RSS 2.0