Vissa dagar ...

...är inte så bra/roliga. 
Har varit på infokonferens i Barkarby med Branschrådet och det var supertrevligt, men då jag kom hem ikväll tog luften slut. Det är som att jag tror att jag ska klara så mycket mer än jag faktiskt gör, bara för att jag nu är på studieledighet ... men hallå, bara för att jag pluggar så betyder det ju inte att jag inte har ont i kroppen..? 
 
När jag sedan fick se på FB att det i år är TRETTIO ÅR (!!!) sedan min absolut favvo-favvo-favvo-film, "Dirty Dancing", kom ut så slog det ner mig ... 30 år? Var har DE tagit vägen? Nej, usch, jag vill verkligen INTE bli äldre ... det är alltid så här den här tiden innan min födelsedag, och den där upplysningen kunde jag ha varit utan - faktiskt! Många säger "det är bara en siffra" , "man blir inte äldre än man gör sig" yadayada... det Stämmer INTE: Man BLIR ÄLDRE, oavsett, och jag HATAR DET!!! 
 
Jag får ont i magen, ett tryck över bröstet och pulsen går upp, så fort jag tänker på det, och hela mitt inre skriiiker: "JAG VILL INTE!!!" Detta kan även få mig att då jag ser unga människor, som kanske precis fått barn, som går där så där "äckligt" nöjda och glada och lyckliga med sina liv - sina liv som faktiskt precis har börjat ... då blir jag AVUNDSJUK??? Jag vill OXÅ befinna mig i det!?! 
 
Jag vill inte vara så här gammal, jag vill inte bli äldre, jag vill inte att det ska ta slut - aldrig någonsin!!! 
 
kramen