Vilken hyllning!

I dag har det gått en vecka sedan ungdomarnas värld rasade ... en vecka utan sin vän, men de har väl aldrig varit så här "nära" honom ändå på något sätt. De har upprättat en minnesplats, en grill plats där de suttit och eldat och pratat minnen, och igår ... den stora HYLLNINGEN!

Dottern A fixade ett evenemang på FB : "Börna för J". De brukar hålla till uppe på Biltemaparkeringen, och polisen brukar åka förbi och köra bort dem ifall de sladdar etc
 
Den här kvällen var det inte mindre än 40 (!!!) bilar som brände däck för J. Dottern A skickade flera filmer och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Det gör så ONT i hjärtat att se dem, vilka fina "ungar" vi har! 
 
Efter det blev det kortege genom staden och då var det inte mindre än SJUTTIOEN bilar som var med, allt för att hylla vännen J. Jag hoppas verkligen att han "såg" och "kände" deras hyllning. Hans 2 systrar + systerson var där och de hade klappat om A och sagt  "Det här gjorde du jäkligt bra!" 
Kan bara tänka mig hur rörda de måste ha varit över allt, då JAG blev det bara av att se filmerna 
 
Dotter A skrev även: "Är tom på ord, så mäktigt" och det förstår jag. Polisen hade inte brytt sig, jag antar att de vet orsaken till denna kväll. Men i NT stod det däremot att de som bodde i närheten hade klagat på "buskörning" men det måste ha varit några som åkte tillbaka dit efter kortegen, för det var Så sent som 01:25
 
Nu får vi se hur nästa vecka fortlöper. Jag kan inte göra annat än tala om att jag "finns" här för henne och att jag älskar henne. Kan inte "påskynda" processen/reaktionen på något sätt, men jag hoppas att de får ett bra avslut då begravningen är (vilket inte är klart än)