Upp som en sol - ner som en pannkaka

Ja så kan man sammanfatta den här helgen.
 
Jag fyllde ju år, i fredags, men vi hade bestämt med våra vänner att vi skulle gå ut och äta i lördags istället. Så det gjorde vi. En supertrevlig kväll, med god mat, hög stämning och en väldigt väldigt minnesvärd kväll på alla vis. 
 
Då vi gick ut från restaurangen fick jag syn på en dam med en hund som var skrämmande lik Kajsa, så jag ropade: "Roggi!" och han vände på en 5-öring och kom springande. Han gnydde och visste inte HUR hans skulle bete sig. Alltså, det här är en av valparna ur den 2:a kullen. Vi har väl setts någon gång per år, men absolut inte inne i stan, så det var helt ny mark, och ändå, det var inget tvivel som helst över att han kände igen mig! :) sådant värmer i hjärtat :) 
 
Dottern A skjutsade oss hem och sedan skulle hon vara "chaufför" åt några vänner. 
 
I går(söndag) var vi lite sega här hemma. Det är ju inte så ofta vi går ut så där, så man är ju allt annat än van *haha* Sedan kom dottern A hem och hon och mannen mekade med hennes bil. Sedan skulle hon iväg - alltid på språng ... 
 
Efter ett tag skrev hon till mig: "J har skjutit sig, han finns inte mer" 
 
*NATTSVART*
 
En vän till henne har alltså tagit livet av sig, men sin pappas gevär, utan att lämna något brev eller ha visat något som skulle kunna göra att de förstår varför han gjorde det..? Han var bara 20 år och valde att avsluta sitt liv? Kvällen innan var han på krogen och umgicks med sina vänner? Den sista som träffade honom var en annan vän som kört han hem på natten. Inte ett endaste tecken visade han, på vad han hade för planer..? 
 
Och det är så himla tragiskt, inte bara för familjen, utan för hela umgängeskretsen. Nu är det massor av unga själar som inte riktigt förstår vad som hänt, som inte kan förstå varför, och som mår väldigt väldigt dåligt...däribland dottern A... och det gör så ONT i mig att man inte kan förklara eller ens hjälpa, det enda jag kan göra är att finnas här, när hon väl behöver mig ...