Det är ju bara så roligt!

 
 
I dag hade jag åter igen utförsäljning av allt Tupperware som jag samlat på mig under de 16 år jag jobbat som konsulent och teamledare. Helt nya, giftfria och riktiga kvalitetsprodukter, som enbart legat ner packat i kartonger i mitt förråd. Ja, över 20 kartonger fanns det där nere och helt ärligt så kan ju inte JAG använda allt det?
Och när nu dottern F och pojkvännen D ska flytta hemifrån snart så skulle vi ändå gå igenom kartongerna och då kan jag ju passa på att ha utförsäljning av allt övrigt 
 
Förra helgen hade jag bjudit in mina vänner på fb, men den här helgen så "annonserade" jag på en FB-sida för att få ett bredare spann på kunderna. I dag kom det både värdinnor och gamla gäster och jag känner mig så himla GLAD då jag träffar dem! Tänker er, i 16 år har jag varit hos de flesta av mina värdinnor minst 2ggr/år och de brukar då ha ca 8-15 gäster, och dessa har ju återkommit och man har byggt upp en relation till dem. Sedan slutar jag sälja och då är det ju inte så att jag ringer upp och säger "Tjena hej, kan vi ses!" för vi har ju inte DEN sortens realtion - hänger du med? 
 
Och därför är det så betydelsefullt för mig att få träffa dem så här igen, och det ger mig energi. Att de sedan går härifrån  med kassar fyllda av superbilliga produkter gör ju inte saken sämre! :) 
 
Så jag känner mig TACKSAM över de som kom och hoppas att de känner samma glada känsla som jag! 
 
kram kram