2017 är snart ett minne blott ...

...ja, så är det ju. Årets näst sista dag och här sitter jag i soffan och ser någon film på Netflix. Är ju bara dåliga repriser på tv just nu, och jag såg klart på min senaste serie ("When calls the heart") igår...
 
Det här året slutar med smärta. Tyvärr. Sedan julafton har jag haft så ont i nacke, axlar, armar och mellan skulderbladen, och det verkar inte vilja släppa... :( Hittar inget "viloläge" alls, och det är det som är det jobbigaste, att inte få känna sig smärtfri. Citodonet hjälper lite, men inte tillräckligt och jag är ju allergisk emot asa och diklofenak så jag har inte så mycket att välja mellan ... 
 
I morgon är det ju då nyårsafton och då kommer våra vänner Tobias och Veronika hit med sina 3 barn. Vi ska äta 3-rätters, spela något spel och invänta det nya året tillsammans. Fick jättefina champagnekupor i julklapp så dem ska invigas också. 
 
Jag gillar nyår. Det är så skönt att liksom "vända blad" och gå in i något nytt. Lägga det gamla bakom sig och bara se framåt. Jag ger inga nyårslöften, dem brukar ju inte hålla så länge, däremot brukar jag sätta upp mål för mitt liv, vilket jag gör även i år. Vad de målen blir får ni veta senare, men en sak kan jag ju säga och det är att: Nu är det dags! Jag har ca 1 år på mig att hamna där jag vill vara i vikt och hälsa, för då jag fyller 50 (2019) ska jag vara nöjd och tillfreds med mig själv. DET är ett av mina stora mål. Och nu ska vi sätta igång och jobba mot det. 
 
I går var jag in till Täby Centrum en snabbis. Skulle hämta en undanlagd vara på Clas, som vi inte hade hemma. Jag var in på alla mina favoritbutiker: H&M Home, KappAhl, Lagerhaus, TGR, Indiska, R.O.O.M mfl men kände inte alls för att shoppa..? Var in på Glitter för att köpa stora hårsnoddar till Alice och mig, och där var det 30-50% på allt, så jag "fyndade" mig en rosa partyväska ( Det är den ni ser i den nya Headern här i bloggen. Tänkte att det var dags med en mer personlig header, så här efter hur många år som helst med bloggen :)  )
 
Så ... nu väntar vi in det nya året !!! 
kramiz