"...han är så BÖG"

En kompis till mig vet att jag inte är så förtjust i Ernst. Alltså, jag har väl eg inget emot honom heller, men jag väljer snabbt att byta kanal, då jag inte klarar av att se hans program. 
Detta ville hon nu "retas" med mig om och skrev därför på FB: "J nu börjar Ernst!!!" och jag svarade att jag ser en annan kanal ... so far so good.
 
Men helt plötsligt skriver någon av hennes vänner (en man): "Ernst är så BÖG!" och då jag ju var taggad i inlägget hamnade det på min sida. Jag skrev genast: "Hur är man då?" och fick till svar: "Som Ernst". vilket jag då besvarade med: "Trodde vi kommit längre 2017. så här i pride-tider och allt" och människan ger sig liksom inte, utan skriver: "pride och pride, Ernst är bög i alla falll" ??? Altlså, hur omogen får man vara? 
 
Jag kunde då inte låta bli utan skrev att min lillebror är homosexuell och har 0 gemensamt med Ernst så jag förstod inte hans inlägg, och då fick jag tillbaka något om : "Coolt det tog skruv" ??? Jag tog bort taggen, så jag slipper se eländet på min sida, men ... 
 
Är det verkligen så vi uttrycker oss idag? Mig veterligen är Ernst hetrosexuell, eller kanske bi, vad vet jag lixom, men VEM har rätt att sätta denna "stämpel" på honom? Helt utan några belägg? Är det så att alla homosexuella är på ett visst sett? Jag känner flera stycken och ingen av dem är den andra lik, så jag blir lite beklämd över att någon ens tänker så, 2017 !?! Det är SORGLIGT att man måste sätta sådana ord på folk. Folk är folk, oavsett om de är röda, gröna, svarta, gula, blåa, homo, hetero, queer, ja vad sjutton man kan komma på... 
 
Sorgligt!!! Sååå Sorgligt!!! 
 
Enligt FB är den här människar född 1964 ... ännu sorgligare, eller vad tycker ni?
 
Pride-kram/J
 
 
#1 - - Marinette:

Jag kan säga jag blev väldigt paff av hans kommentar. Men tog bort det för tycker det var mycket knäppt att skriva så!!!!!

Svar: ja eller hur!?! Och hela grejen med "det tog skruv"??? jaja...life ... :)
Jenny Höök