Första stooora prövningen!

Ja, igår var det allt min första stora prvning och den var mega-jobbig!!! Bästa vännens man, D har fyllt 40 och bjöd på kalas. Superkul!
 
Men ... hans bror är en superduktig kock, och jag veeet ju hur GOD hans mat är ... och nu GRILLADE han dessutom!!! Ja, ni förstår ju hur GOTT det luktade!!! 
 
Innan vi åkte drog jag i mig min andra shake för dagen så jag var ju inte hungrig, men ändå, den där lukten och det såååg väldigt gott ut också. 
 
Men jag var duktig! Jag tog inte en endaste liten smakbit, inte en enda av de goda snittarna, inget bubbel (fanns alkoholfritt, men den är ju fylld med socker)Nej då, jag stod upp för mig själv och klarade av det riktigt bra, faktiskt. Min cola zero är absolut min bästa vän vid sådana här tillfällen. 
 
Det som också är skönt, är att de flesta som var där VET att jag säljer Cambridge och såg min stora viktresa, så inte ens kocken tyckte att det var särskilt "Konstigt" att jag inte åt, och det är ju så klart en fördel. 
 
VI kom inte hem förrän mitt i natten, så då fick jag dra i mig min tredje shake för dagen. För även om det är sent så behöver man alla tre för att få i sig alla näring, och utan den så kan kroppen ställa in sig på svält och börja lagra istället - och det vill man ju INTE i det här läget!
 
I dag är det en lugn och regning söndag, och ingen av oss här hemma orkar eg göra någonting. Mannen sitter just nu och crunchar i sig dotterns chips som hon lämnat här, och jag är inte ens sugen på dem. 
 
Däremot ska det ätas tacos här hemma ikväll igen och DET tycker jag faktiskt ÄR jobbigt. Det luktar ju så himla gott ...men men Life´s a bitch and then you die ... i morgon är det VÄGDAG !!! 
 
kramen