ojojoj!

Ja, ni förstår säkert tystnaden: Jag spårade ur! Men är back-on-track igen och det känns jätteskönt. Har varit på kurser och konferenser och vissa dagar har jag ätit lunch och vissa inte. Men det har fungerat över förväntan måste jag ändå säga. 
Ja, jag råkade irra bort mig lite, men nu är jag på rätt väg igen och trots en uppgång i mitten så hade jag i morse gått ner 8,2 kg sedan start, så i morgon bitti kommer den "riktiga" veckorapporten!
 
En annan "ny" sak i livet är att jag nu bestämt mig för att börja jobba 25% från och med den 7/11. 25%=2 tim/dag x 4 dagar i veckan. Jag får då inte plocka varor och inte stå i kassan, så jag har själv sagt att det väl är bra med en till på "golvet" över luncherna, så troligtivs blir det mellan 11-13 eller 12-14.
 
I morgon börjar dottern A och svärsonen D på nytt jobb. I 10 veckor ska de packa alla jultidningar och premier som beställs från "Jultidningsförlaget". Heltidstjänster och det är ju suveränt att få dels pengar men också att ha det på sitt cv. Kommer bli slitigt för dem, men också väldigt roligt tror jag.
 
Dottern F har blivit en av 5 utvalda ifrån hela Sverige som ska få Espresso House´s utbildning till att bli "Master barista" - blir man stolt eller??? (svar.JA!) 
 
Den här veckan blir det Skyddsombudsutbildning mån+tisdag, repskapsutbildning på onsdag och på torsdag kommer Erik ifrån Folksam till oss och har enskilda försäkringssamtal. Så 4 dagar med fackliga uppdrag blir det :) 
 
Återkommer med morgondagens viktrapport!
 
tjing tjing!