Hektiskt!

Ja, som alltid är maj månad fullbokad med en massa evenemang av alla de slag. 
 
En sak som vi verkligen kämpat med är dottern A´s YKB-prov. Hon fick en 3:e chans igår, då hon var så nära förra veckan (hade 44 och skulle ha 48/60 för att klara sig. Men då kom pedagogmamman in i bilden och skrev ett eget prov på de olika frågorna så de kom lite mer "huller om buller" än de hon har i boken (där är det mer indelat typ: transport, hälsa, last osv) Och så traglade vi ... 
 
... och igår fick hon 58/60 - check på den !!!

Sedan fick hon även göra teorin för CE-kortet, vilket hon glömt bort mitt i all den här stressen över YKB´n, Men: Hon klarade även det - Check på den också!!!
 
Så: nu har hon alla sina körkort och kan ha roligt den  här sista tiden i skolan, fram till studenten. :) 
 
Själv går jag ju Försäkringsorganisatörs utbildningen hos Folksam, genom LO. En trevlig kurs som är 4 torsdagar efter varandra. Trevliga människor och väldigt givande då den är "tvärfacklig" och man får träffa andra i de andra LO-förbunden. 
 
Alltså: tänk så mycket jag LÄRT mig de sista 2 åren inom det här med fackrörelsen ... jag har verkligen sugit åt mig allt och tycker att det är väldigt roligt! Att värna för den "lilla människan" och hjälpa att sprida kunskap - det är fantastiskt! 
 
...låter nästan som att jag haft en religiös upplevelse ... *hahaha*
 
kramen hela dagen!