Sport?

Jag är ju uppvuxen i en fotbollsfamilj. Från det att jag var 8 år så var min mamma en "fotbollsfru". Allt där hemma kretsade kring fotbollen, laget, matcherna, och så - så klart - Tipsextra...
Så man kan väl säga att fotbollen blev ett sätt att leva för oss, och jag gillar fotboll även idag, särskilt de stora turneringarna. 
 
Sedan gillar jag ju häst och hundsporter (dock ej särskilt intresserad av trav eller gallopp) 
 
I övrigt är jag faktiskt inte så intresserad ... och jag tycker det är rätt skönt att inte vara en slav under sport-tablån. Såg nyss ett inlägg på en väns fb-sida där de tittar på hockey på tv, annan hockey på en dataskärm och längdåkning på ytterligare en skärm - samtidigt !?! 
 
Självklart kan jag titta på OS och tycka det är kul, men det är inget "måste": Jag skulle t ex aldrig ta ledigt från jobbet för att kunna följa det. 
 
Då jag ju är uppvuxen i Jämtland så är det många som tar för givet att man ska gilla skidsport, men det är jag inte heller särskilt intresserad av ... Och alla mina vänner där "Hemma" är väldigt sportintresserade. Kommer ihåg då vi var där en gång och en kompis frågar mannen vilket lag han hejjar på , och vi båda såg väl ut som två frågeteckan ... *haha*
 
Nej, jag är nog helt enkelt ingen Sport-människa, men var lugn - jag lider inte av det ! :) 
 
Hur gör ni? Är ni slav under sporttablån?