som sagt ...

....man ska leva också! ;) 
Ja idag gjorde jag "Pulled beef" på nötytterlåret vi fick i vår köttlåda ifrån Af Marjum. Ner i Ultra+-grytan och på med salt, peppar, kebabkrydda, skalad lök, vitlöksklyftor och hickorysås. Sedan fick den stå i 120 grader i ca 4-4,5 timmar och jisus - så GOTT den lutktade! Och då jag skulle ta upp den ur grytan föll den sönder av sig självt - då ÄR den klar! 
Till detta serverades det sallad, gurka, tomat och majs i tortillabröd. 
 
Ja, jag åt en wrap med detta gudomligt goda köttet. Och nu då jag satt här så kom jag på att jag hade en liten bit choklad som inte var uppäten ... men NU är den det ! :) No worries, jag deppar inte ihop för detta utan ser det som en bit i min resa helt enkelt. 
 
Mannen har varit ledig hela dagen men först nu tog han sig för att gå ut och skotta. Till hans försvar måste jag berätta att han haft huvudvärk, så det är väl okej ändå. ;)
 
Värken i armbågen vill inte ge med sig, trots stadigt intag av citodon ... önskar att jag kunde ta något annat (vill inte ens tänka på hur min lever ser ut?) men jag är allergisk mot asa, diklofenak och ibumetin så det är bara att härda ut. Det är just en sådan här dag som jag skulle vilja träffa läkaren, när det liksom är "som värst" så de verkligen får SE hur ont den gör ... men jaja, det är som det är med det! Jag lever ännu på hoppet om att den ska läka och sluta värka. 
 
kramen