Ren bil?

Det här med att tvätta bilen är inte min starka sida ... men nu då jag har ny bil (och dessutom vit) har jag bestämt mig för att jag ska åka in i den där tvättomaten minst 1 gång/månad, och nu har jag ju haft bilen i 1 månad så idag var det helt enkelt dax. Vet inte varför jag inte gillar att åka in där, men jag gjorde det, gick in och köpte min "kod" och sedan åkte jag och ställde mig i kön. 
 
Medan jag satt där registreade jag att varje tvätt innan mig tog 10 min, och då jag kom fram till automaten inser jag att jag faktiskt är för KORT för sådana här saker...jag nådde inte upp ... *haha* Fick kliva ur bilen för att nå knapparna på skärmen :) Men en sak som var riktigt bra var att man behöver inte längre gå in och köpa en kod, man kan även betala direkt i den där automaten, med kortet - så det ska jag göra nästa gång! (då har jag kommit ett hinder närmre :) )
 
Tog mellanalternativet, och tycker inte det blev så himla bra ... så nästa gång ska jag lägga på en tjuga till och ta "renaste" (fanns ren, renare och renaste + lyx och som den svensk jag är tog jag ju mellanalternativet "renare") Jaja, man lär så länge man lever.
 
Nu har jag i alla fall en renare bil än jag hade då jag åkte dit ! :) 
 
kramen