I dag blev det bättre!

Ja, idag är det då 5 veckor sedan jag började kampen mot vikten igen. Och ni vet ju hur sur jag blev igår över de där 200 grammen ... men idag gick det bättre -0,7 kg och totalt 7,5 kg på dessa 5 veckor - och då ska man tänka på att det varit jul och nyår, jag har ätit planka på restaurang en gång, en pizza, tacos på fredagarna, ätit på Max en gång och sedan fikat lite då och då, och ätit en del godis. Och så mina finncrisp på kvällen, med smör och ost.
 
Så: om jag låtit bli att äta allt det där hade jag ju fått ett ännu bättre resultat, men den här gången går jag in i den här resan med mottot: "Man måste få leva också". 
 
Den här gången ska jag gå ner på ett "sundare" sätt och inte känna att det är ett misslyckande för att jag äter utan tänker "Det är så här det ska vara",  (Alltså, ni aaanaaar inte: det här är STORT för mig, att jag ens tänker tanken på att det är okej att äta annat än mina shakes, där känner jag faktiskt att jag kommit en bra bit på väg!)
 
Armbågen/armen värker - dunk dunk dunk, jag kommer inte ens ihåg hur det är att inte ha värk... visst är det konstigt: Då man inte har värk så tänker man inte på det ens, 
 
Så ni som inte har värk: känn efter hur det känns och njut av det! :) 
 
kramen