Hur många kärlekar kan man ha?

Vem var din första riktigt stora kärlek? (Obs! Du får INTE svara pappa eller mor/farfar) Kan man ha flera stora kärlekar genom livet? Kan det vara så att trots att man träffat sin prins/prinsessa så kan de där gamla stora kärlekarna ändå finnas där? 
 
Jag har 3 stora kärlekar i mitt liv. Som funnits där en tid. Nu får ni missförstå mig rätt: Jag är gift med min prins, och stora kärlek, och tvivlar inte ett dugg på de känslorna. Men sedan finns det faktiskt 2 st till i den här världen som får hjärtat att hoppa till lite extra då jag tänker på dem. 
 
Nu har jag inte träffat varken den ena eller den andra på många-många-många-år, men ibland blir det att man reser tillbaka i tiden, i tanken och då blir jag så glad inombords. Jag är glad över att de fanns där för mig, en gång i tiden och lika glad som jag är för det - är jag över att jag hittade min man. Och jag skulle inte byta ut honom mot någon av dem. Helt klart är ju att även om känslorna var stora så var det inte en 100% match. 
 
Mycket handlar ju även om rätt tidpunkt i livet. Det var inte rätt där och då, men det var det med min man. Ödet ville ha det så här. Ja, jag tror faktiskt på ödet i det här ämnet. 
 
Så, hur ser det ut för er - Har ni flera kärlekar som passerat i ert liv? Tror ni på ödet? 
 
kramar
 
 
#1 - - Ellie:

Det vore ju jättekonstigt om man bara hade EN enda äkt kärlek. Känner igen det där med att man ses vid olika tidpunkter i livet. Vid den tidpunkten var man ämnade för varann och i nästa period inte. Jag tror väldigt mycket på både öde och karma.

Kram!

Svar: Tack för att du tittade in till mig! Visst är det märkligt om det var så att det bara fanns en enda - på hela jorden - som var en "perfect match" :) Men ändå är många av mina väninnor väldigt noga med att tala om att de hittat "Mannen i sitt liv" och att det inte kan finnas någon annan för dem ..? Öde och Karma är mäktiga
Jenny Höök

#2 - - johanna:

Min första stora kärlek får också mitt hjärta att skutta över ett steg. Även fortfarande när vi ses finns spänningen där. Dock skulle inte heller jag byta ut min man som jag är gift med mot någon annan.

Svar: Tack för att du tittade in hos mig. Ja, jag är ganska säker på att det finns fler där ute, bland hela jordens befolkning som passar ihop med mig, men som jag säkerligen inte ens kommer att träffa. Men många vågar liksom inte erkänna att det är så, vilket ju är superlöjligt!
Jenny Höök