200 jävla gram ...

Ja, ni vet kanske inte om det men då jag opererades första gången, i april, fick jag en medicin som heter Gabapentin, som jag skulle äta varje dag en lång tid. En av de absolut vanligaste biverkningarna av dessa är viktuppgång. *GRRR* Så inte nog med att jag gått upp pgr av att jag inte kunnat träna de senaste nästan 2 åren, utan sedan i maj gick jag upp 17 kilo - SJUTTON JÄVLA KILON !!! Inte okej!!!
 
Sedan gjorde jag min andra operation den 29/11 och eftersom denne läkare inte tror att jag har crps (som jag fick gabapentin mot) så fasade jag ut dem själv och äter dem inte längre. Så nu har jag börjat kampen om kilona istället. Mindre kul ...
 
Hur? Ja, jag kör ju mina shakes, men då jag inte orkar med det här med att 2 kilo vätska lämnar kroppen för att komma tillbaka så fort man äter något så äter jag inte "ren kur". Oftast blir det bara att jag tar några finncrisp med ost på, men jag äter även tacos på fredagen och så var det ju jul o nyår, och jag har ätit godis ibland, och även fikabröd. 
 
Men: i morse hade jag 2 hg kvar till att ha gått ner 7 kilo ... fattar ni hur RETLIGT det är ??? Visst, -6,8 kg är ju bra men 7 hela kg låter ju så mycket bättre - i af i mitt huvud. :) 
 
Jaja, vi får se vad vågen säger i morgon (jo, jag väger mig faktiskt varje dag, inte för att jag är fixerad eller så utan vill bara veta, dagen går så mycket lättare då jag liksom "vet" ... även om den står på plus så känner jag att det är viktigt att jag vet) 
 
Så ... sakta men säkert börjar jag ta tillbaka kontrollen över mitt liv. 
 
Ringde Aleris idag och frågade om det stod i min journal hur länge "ett tag till" är i datum, då det gäller min sjukskrivning och där stod det "januari ut" så då vet jag :) 
 
kramen