0

Ny favorit!

I julklapp fick jag ett nagellack av dottern A. Jättefint Bordeux-färgat av märket Essie. 
 
Jag är ju rätt ny på dt här med naglar då mina bara skivar sig och går av, men nu har jag vårdat och vårdat i 2 år i maj. Jag gillar lack med bred pensel. De är mycket lättare att applicera så det blir snyggt.
 
Och det är precis vad Essie har! :)
 
De har många glada färger och överlacket gör att de får en lite gele-nagellacksyta som håller bra.
 
Så vill ni ha ett bra lack ska ni absolut testa Essie, och nej: Jag får INTE betalt för att skriva det här utan det är bara vad jag - personligen - tycker !
 
 
0

"Vi sätter upp en tid på 90 min, vilket är väldigt väääl tilltagen tid för detta ..."

Ja, så sa kirurgen då han träffade mig innan min gallstensoperation för 5 år sedan. 
 
Jag hade varit till akuten 2 ggr innan : Nyårsdagen och någon dag senare, blev inlagd i 3-4 dagar innan jag fick beskedet att min galla var inflammerad och inte gick att operera just då, utan man skulle vänta i 2-3 mån och sedan operera den. 
 
Det gick 2,5-3 veckor. Jag var till Formex-mässan och träffade Maria Montazzami, men kände att jag hade feber ... åkte hem och packade en väska och åkte in till akuten igen. (jag visste ju att jag skulle bli inlagd)
 
(syns inte att jag har feber kanske, men det hade jag)
 
Blev inlagd och det var alltså nästa dag som kirurgen kom in och pratade med mig.
 
Blev inrullad till operation och sövd. 
90 min blev hela 3,5 timmar!?! Det visade sig då de öppnade upp mig att hela magen var inflammerad och allt liksom "satt ihop", så det var väldigt svårt att operera bort den ... :(
 
Sedan följde några HEMSKA dagar! Den där gasen de använder ska ju ta sig ut och jag hade fruktansvärt ont i axlan och nacke och var väldigt "borta" de där dagarna. Ja, en dag kollapsade jag till och med och om inte sköterskan kommit in i rummet just då, ja då vet jag inte hur det slutat ... 
 
MEN DET GICK BRA !!! 
 
Efter några dagar fick jag åka hem och efter några veckor var jag mig själv igen. SÅÅÅ Skönt att den är borta och jag har inte haft några känningar av gallgångarna heller :) 
 
kramiz
 
 
2

Hur många kärlekar kan man ha?

Vem var din första riktigt stora kärlek? (Obs! Du får INTE svara pappa eller mor/farfar) Kan man ha flera stora kärlekar genom livet? Kan det vara så att trots att man träffat sin prins/prinsessa så kan de där gamla stora kärlekarna ändå finnas där? 
 
Jag har 3 stora kärlekar i mitt liv. Som funnits där en tid. Nu får ni missförstå mig rätt: Jag är gift med min prins, och stora kärlek, och tvivlar inte ett dugg på de känslorna. Men sedan finns det faktiskt 2 st till i den här världen som får hjärtat att hoppa till lite extra då jag tänker på dem. 
 
Nu har jag inte träffat varken den ena eller den andra på många-många-många-år, men ibland blir det att man reser tillbaka i tiden, i tanken och då blir jag så glad inombords. Jag är glad över att de fanns där för mig, en gång i tiden och lika glad som jag är för det - är jag över att jag hittade min man. Och jag skulle inte byta ut honom mot någon av dem. Helt klart är ju att även om känslorna var stora så var det inte en 100% match. 
 
Mycket handlar ju även om rätt tidpunkt i livet. Det var inte rätt där och då, men det var det med min man. Ödet ville ha det så här. Ja, jag tror faktiskt på ödet i det här ämnet. 
 
Så, hur ser det ut för er - Har ni flera kärlekar som passerat i ert liv? Tror ni på ödet? 
 
kramar
 
 

Liknande inlägg