En arm kan ju vara bra att ha ...

Förra veckan hade jag en tid hos specialisten i Täby. Han tittade på min arm och sa: "2-3 månader till tycker jag ändå kan räknas att vara normalt efter en sådan här operation..."  Sedan sa han att jag nu skulle vända mig till HUSLÄKAREN för vidare sjukskrivning...
 
Sagt och gjort, jag ringde VC direkt då jag kom hem, eftersom jag veeet att de har dligt me tider, och sjukskrivningen går ut den 29/2. Sköterskan jag pratade med sa: "Va, sa han att du ska komma till oss? Nä så brukar vi inte göra ...vänta ska jag prata med en kollega ... *paus* ... Ja hallå ja...nej vi brukar inte göra så, men då vi också vet at det brukar vara svårt att få specialisterna att ändra på sig så bokar vi in en tid här, den 25:e kl 10.00, välkommen!"
 
Så, igår var jag tillbaka hos min husläkare, 1 år senare, med samma arm ... han berättade att han kommer ju inte åt journalerna men får helt enkelt gå på min utsago. Och så tror jag att han märkte hur orolig jag var för han bokade in mig den 31/3 igen utan att ens fråga. Skönt!
 
Så, vi tar en månad i taget nu så får vi hoppas på att det blir bra snart !

kramen