0

En arm kan ju vara bra att ha ...

Förra veckan hade jag en tid hos specialisten i Täby. Han tittade på min arm och sa: "2-3 månader till tycker jag ändå kan räknas att vara normalt efter en sådan här operation..."  Sedan sa han att jag nu skulle vända mig till HUSLÄKAREN för vidare sjukskrivning...
 
Sagt och gjort, jag ringde VC direkt då jag kom hem, eftersom jag veeet att de har dligt me tider, och sjukskrivningen går ut den 29/2. Sköterskan jag pratade med sa: "Va, sa han att du ska komma till oss? Nä så brukar vi inte göra ...vänta ska jag prata med en kollega ... *paus* ... Ja hallå ja...nej vi brukar inte göra så, men då vi också vet at det brukar vara svårt att få specialisterna att ändra på sig så bokar vi in en tid här, den 25:e kl 10.00, välkommen!"
 
Så, igår var jag tillbaka hos min husläkare, 1 år senare, med samma arm ... han berättade att han kommer ju inte åt journalerna men får helt enkelt gå på min utsago. Och så tror jag att han märkte hur orolig jag var för han bokade in mig den 31/3 igen utan att ens fråga. Skönt!
 
Så, vi tar en månad i taget nu så får vi hoppas på att det blir bra snart !

kramen
0

Hej igen bloggen - välkommen ut ur karantänen, du är nu friskförklarad!

Varning : BILD-BOMB i inlägget (längre ner) :) 
 
Under några dagar har det inte gått att gå in på min blogg. Jag trodde att det berodde på att jag befann mig på "vuxenkollo" på Bommersvik med alla kongressombud ifrån Mälardalen, men så kom jag hem och det var lika svårt att komma in då med ..?

Till slut skrev jag ett mail till Blogg,se och fick då veta att min blogg hamnat i KARANTÄN??? Fattar nada. Tydligen gick domännamnet ut den 31/1, och ligger inte längre kvar i Pro-abonnemanget, så nu fick de fixa och trixa lite för att få loss min domän igen. Och nu är vi här - återförenade! <3
 
Mån-Tisdag var jag alltså på kongressledamotsträff på Bommersvik i mina gamla gamla hemtrakter, utanför Nykvarn. Alltså: Vilken fin anläggning, vilka omgivningar, sjön Yngern - som jag lärde mig simma i ... Nu hade de en isvak med tillhörande bastu, men jag lovar: jag hoppade INTE i !!! 
 
Jag älskar att umgås med mina fackliga kamrater. De är så engagerade, och brinner för sin sak ... ja, jag antar att jag är likadan :) 
 
Inte gjorde det något att solen sken dessa dagar heller ! :) 
 
 
0

"Vuxenkollo?"

I morgon ska jag åka på "Kollo" med mina vänner i facket. Vi ska bli drillade i Talarstolsteknink inför den kommande kongressen, i slutet av april. :) 
Vi började i förra veckan, med 2 givande dagar där vi delats in i olika grupper och fått ett antal motioner att behandla. 
De som varit med tidigare pratar mycket om att man kommer in i "Kongressbubblan", vilket jag faktiskt märkte av då jag kom hem den andra kvällen i förra veckan. Helt plötsligt var vardagen där, det skulle handlas, fixas mat etc och när jag väl satte mig med motionerna hade jag liksom "tappat" lite av konceptet. 
Så jag ser mycket fram emot de här 3 dagarna, då vi ska bo på Bommersvik och fördjupa oss inför kongressen. 
 
Spännande att få vara med "där det händer" liksom ! :) 
 
...och ni som oroar er för min arm: gör inte det! Att prata går hur bra som helst, fastän jag har ont i armen + att ortopeden i onsdags sa att jag verkligen ska använda armen nu, för att se hur mycket den liksom "tål" :) Han vet bäst, tror jag i af ...
 
Och efter dessa 3 dagar har jag tid hos husläkaren så även han ska titta på min arm :) 
 
tjing tjing! 
 
 

Liknande inlägg