Ja Herre Gud...

Jag har inte hunnit blogga på väääääääldiiiiiiiigt länge känner jag. Sorry! Å andra sidan bloggar jag ju för MIN skull, så vad gör väl det? 
 
Julen närmar sig och jag fixar och donar - som vanligt. I dag blev det praliner med nougatfyllning och knäck. Har köpt en hel underbar knäcktratt hos tantfondant.se som gör att man slipper allt spill och kladd. 
 
Och så har jag ju börjat jobba! 2 tim/dag mån-torsdag (12-14). Det blev trist att gå helt utan ersättning så jag jobbar nu 25% och är sjukskriven av läkaren 75%. Inte så mycket men har så ont att det är vad jag klarar av just nu. Blir ju inte heller några stora pengar, men mer än noll och ingenting. 
 
Men: Från och med Januari börjar jag på utbildningen "Framtida Ledare" hos Handels avd 20, som spänner över 6 månader och det ska bli SÅÅÅ ROLIGT att få vara en av de 8 som får chansen att gå den! :) Då kan jag liksom "släppa" det här med sjukskrivningen ett tag och bara koncentrera mig på att "bara vara" och göra något ROLIGT av min tid! Ser fram emot att utvecklas och kunna ta med mig det i mitt fackliga uppdrag på jobbet och även i rollen som ordförande för LO-facken i Norrtälje, så klart.
 
LO-facken ja ... vi hade ett möte i början av december, och ska ha ytterligare ett den 10/1, och det verkar som att det börjar röra lite på sig - ÄNTLIGEN! Har ju gått 8 mån sedan jag blev ordförande och dessa månader har gått åt till att nätverka och hitta kontakter, men nu känns det som att vi börjar komma igång och har en del aktiviteter inbokade nästa år. 
 
Nya kontakter - nya vänner - nya ideer föds fram ... :) 
 
Nej, nu ska jag nog se veckans avsnitt av "Gåsmamman"
 
tjing tjing!