Dag ett på ren kur ...

Japp, i morse var det dags. Fram med vågen och måttbandet - jihaaaa! ...nej, så kändes det faktiskt inte, mer hopplöst och uppgivet, men så tog jag mod till mig och ställde mig på vågen och noterade både vikt och mått. 
 
En annan sak som jag slutat med sedan april är att väga mig varje morgon. Jag har gjort det i alla år, men det har inte varit så viktigt vad den "sagt" utan det har mer varit ett "kontrollmedel". Men de ssita månaderna har jag heller inte åkt berg-och-dalbana i vätska i kroppen. Så den har stått hyffsat still. Vilket alltså inte har hänt sedan 2008, på kur eller ej. 
 
Jamen tillbaka till min dag nu då! 
 
Som vanligt försökte jag dra ut på tiden lite innan jag tog den första shaken. En sak som hänt sedan jag började med dessa är att jag inte blir hungrig. Jag kan gå flera timmar utan att fylla på. Självklart inser jag ju att de thär inte är så sunt, men samtidigt så är det en fördel - då man inte vill trycka i sig precis "allt" och hela tiden :) 
 
Jag fixade den första shaken ... kakao är ju den enda smaken jag gillar (de andra kväljs jag av, och kan inte ens känna lukten av dem) Hällde upp den i mitt stora glas och tog första klunken ... åhhhh ... den gled ner i halsen, ner till magsäcken och det knädes som hela min kropp sa: "YES!!!" och den var SÅÅÅ GOD ! 
 
Så nu ser jag fram emot den här veckan!
 
Tjing tjing!