Dag 2

Ja, idag är det dag 2 och det känns väldigt "Hemtamt" det här. Man riktigt känner hur vätskan lämnar kroppen och det är en skön känsla. 
 
Många som kommer till mig och vill prova kuren säger att de "aldrig kommer att klara av att inte tugga", men det är verkligen något som enbart sitter i vårt huvud. När de sedan provat är det INGEN som sagt något om det, utan mer varit glatt överraskade hur lätt det är att inte få göra det :) 
 
På tal om det så har jag börjat fixa i hallen nere igen, för att kunna öppna upp min Cambridge butik igen. Jag ska ha något "erbjudande" i september vid nyöppning. Vet inte riktigt vad än, men det kommer nog lösa sig. 
 
Jag ska gå på ren kur fram till den 3/9. Då är vi bjudna på fest med mat, så jag tänkte äta lite. Men faktiskt så känns det inte så viktigt just nu. Kanske hoppar jag över själva maten. Vi får se hur långt jag kommit tills dess. Den 10/9 är det kräftskiva med grannarna och jag ÄLSKAR kräftor, men vi brukar bara äta det en gång per år, just på denna kräftskiva så det vill jag INTE missa. Får jag bara äta några kräftor där så kan jag fortsätta sedan. (det här är vekligen ett nytt tänk - för att vara jag :) )
 
kramen