Ja, man undrar ju ...

... vet personen som har den här bloggen att det krävs att man skriver inlägg för att ha en blogg, och särskilt om man vill ha läsare/följare ? Jodå, I know... har bara varit så nere den sista tiden att jag inte känner att jag tillför något vettigt här ... vill ju inte tråka ut er med mitt gnabb lixom. 
Vad det är som varit så trist? Ja, det är ju den här jäkla armen som liksom "tar ner" mig. Det är tråkigt att bara gå omkring och ha ont och inte kunna göra något för att armen inte vill. 
Men nu har det hänt lite saker. Jag var till en ortoped i Täby förra måndagen. Det är han som tog fram den metod som jag är opererad med. Han berättade att oftast räcker det med den här operationen, men så finns det då dem som det inte gör det för och dem måste man operera uppe i armbågen. Så han ville att jag skulle prata med "min" ortoped (som tidigare jobbat där i Täby) och fråga om han eller Täby ska operera. 
Så jag ringde upp Norrtälje Sjukhus och fick en telefontid med Dr Steer. Han berättade att de inte gör den operationen i Norrtälje så det var liksom inget att välja på. Så nu står jag i operationskö - igen...
Och även om det ju är trist att behöva opereras igen, så känns det skönt att det HÄNDER något - äntligen. Då har jag en chans att kunna få ordning på armen igen - så nu är det bara att hålla tummarna! :) 
 
kram krma