Stackars min man ...

...  han har fått utstå mycket häckel de sista dagarna, inte bara utav mig verbalt utan även här i bloggen och på facebook, men jag tänkte bara säga att det verkar som att han klarat sig igenom den här dödliga influensan och är på väg tillbaka igen (efter att ha sett ljuset så klart ;) ) 
Själv har jag snorat väldigt mycket och det verkar bli mer och mer samt att jag sitter här och fryser...måtte det inte vara influensa, eller om det är det så är det ju bara den vanliga (som drabbar kvinnor o barn) så då får vi hoppas att den är över innan nästa helg. Jag vill INTE behöva skjuta på operationen.
 
Dagen har annars varit lugn och skön. Till middag blev det plankstek och det är ju alltid uppskattat. Jo, så pass att dottern A med pojkvännen S kom hit och åt med oss, innan de drog tillbaka hem till S igen :) 
 
Nej, nu blir det till att skruva upp värmen på värmemadrassen i sängen och försöka sova lite innan det är söndag (för visst är det samma dag som då man klev upp som då man går och lägger sig? ).
 
sov gott!