Vilket klipp!

I dag invigde jag Eliza i en av Norrtäljes second-handaffärer vid namn Returskänken. Där handlar jag tex tallrikar till de kakfaten jag gör. I dag fyndade jag ett uppläggningsfat i vit porslin för 20 kr. Eliza har en dotter som fotar mycket och som vill ha "rekvisita" till sina fina blider, och det passar ju himla bra att fynda sånt där det är billigt. Och Eliza fyndade en hel del :)
 
Sedan tog vi en paus och åkte till dotter F´s jobb och fikade ... ja, våra fikastunder är ju GULD värda och de varar en stund. Mysig som vanligt och vi löste några världsproblem igen ;)
 
Efter det åkte vi till mitt jobb då Eliza hade några saker som skulle lämnas tillbaka, och lite annat som skulle införskaffas, och sedan skjutsade jag henne hem.
 
Jag hade tänkt svänga in till Blomsterlandet och köpa några pioner, men tyckte att jag var lite sen så jag körde direkt till Granngården för att köpa hundmat, och då jag ändå var där kollade jag in deras utemarknad, och: De hade "Köp 2 st perenner för 159 kr" och där i ingick även Pioner !!! Så jag köpte en vit och en rosa. Jag verkligen ÄLSKAR pioner, de har så stora och fina blommor. Så nu har jag 2 st till i min annars så oskötta rabatt...