Life´s a bitch, then you die ...

Eftersom jag inte kan räta ut min högra arm och har väldigt ont i den fortfarande så hade jag ju någonstans insett att jag INTE skulle kunna börja jobba den 30:e, som det var tänkt. 
Had en tid med ortopeden i onsdags och då han såg min krok-arm och såg hur ont jag har, blev han bekymrad, tittade mig i ögonen och sa:
"- Du har fått något som heter skulder-hand-finger-syndrom. Det som är bra med detta, är att det GÅR över, men det dåliga är att det tar runt 1 år att komma dit ..."
ETT ÅR ???
Han sa flera gånger "Hoppas du inte blir allt för deppig nu..." osv :( 
 
Så, nu ska jag äta en medicin som även ges mot epilepsi, 3 ggr/dag under en längre tid (han skrev ut 500 st "till att börja med") + c-vitamin. Och så ska jag fortsätta med sjukgymnastiken. 
 
"Jag sjukskriver dig till den 19/7, en eftersom jag går på semester i juli så ringer jag dig den 30/6 och kollar läget..."
 
Då jag gick därifrån var jag nog lite chockad... åkte till jobbet och berättade för mina arbetskamrater, som också blev besvikna då de hade hoppats att jag snart ska komma och jobba ... 
 
Då jag kom hem googlade jag och fick fram det här: CPRS
 
I mmorse skulle jag vara hos sjukgymnasten kl 9 och hade ställt klockan på 7.30 ... vaknade 8.30!!! Hjälp! Snabbt upp, på med kläder och iväg. (Det tar ca 15 min att köra) och jag var där 8.55 ! *PUH* Nästa vecka ska jag vara där kl 8, så då ska jag ställa flera alarm, så jag inte missar det ;) 
 
Ja ni ... helt galet vad man kan råka ut för ..? 
Eller som mannen sa: "Är du förvånad att DU råkar ut för en komplikation?" och nej, egentligen inte *haha*
 
I dag kan jag i af skratt åt det. Är ju bara att ta en dag i taget helt enkelt.
 
Mors!