2 bloggare på vift...

...ja, idag skulle Eliza och jag åka in till det stora shopping centrumet i Stora staden, eller i alla fall i utkanten av staden. Vi hade laddat med inköpslistor och vilka butiker vi bara måste besöka. 
 
Parkerar bilen och går in, som de två pumorna vi är, och liksom entrar centrumet... glider in genom dörrarna till än den ena än den andra butiken... 
 
Ett av målen var att gå till 3-butiken med mannens telefon och få rätsida på varför den vägrar skicka sms till just MIG ??? Vi har ju fått byta simkort osv och haft kontakt med supporten, som inte förstått vad det kan vara för fel, och de sa åt mig att gå till deras butik så killarna där får titta på den . Sagt och gjort... Killen som stod där hittade "felet" direkt: Det är JAG som BLOCKAT mannens nr och lagt det som SKRÄP- i MIN telefon  !?! *haha* ja, jag sa lite käckt att jag nog ska kasta bort mannen i skräpkorgen, nu då jag står i Kö för MÅNS ... 
 
Efter att ha fått det fixat fortsatte vi i butikerna.
 
Hittade en vattenslang som jag tror mannen skulle vilja ha, i form av en lite väska: 
 
 
Helt RÄTT FÄRG också !!! ;) 
Naturligtvis måste vi ju äta också ... och först gick vi in på Vapiano, men då jag ju är allergisk och så himla kinkig så blev det faktiskt på en hamburgerrestaurang (???) Och trots att vi är två vana bloggare så GLÖMDE vi ta kort på maten, så här kommer en "efterbild":
 
 
Ja, ni som någon gång varit på denna kedja kan säkert lista ut vad vi åt :)
 
Vi for in och ut i affärerna, för vi hade en tid att passa då Eliza måste hem och vara barnvakt (hon är ju en "glamma") så det blev faktiskt lite snärjigt för oss... men en fika bara MÅSTE vi ju hinna med:
 
 
Blev ju inte som våra fikastunder här hemma, utan den här hastade vi oss igenom för att hinna hem.
 
När vi sedan kommer till parkeringen så står det en annan bil där vi ställt min ??? Vi förstår ingenting, irrar runt som yra höns och letar men nej ... ingen Mitsubishi Galant där inte. Till slut säger vi till oss själva, att "Okej då , vi går en trappa upp, fastän det är helt fel..." och ... ja där stod den !!! ;)
Jag får väl skylla på den här nya medicinen ... 
 
Eliza köpte doftgrejs (fråga inte vad det var) på en butik och då jag kom hem ringde hon och frågade om jag hade en påse kvar i bilen, med "de små doftgrejsen?" Jag kollade och nä, där fanns ingen påse...till saken hör att hon skulle köpa 4 st, men då det var 10% rabatt köpte hon 6 st och liksom TJÄNADE ännu mer på köpet (ja, ni som är kvinnor förstår ju hur man TJÄNAR pengar då priset är nedsatt), och nu måste vi alltså ha tappat bort dem :( :( :( 
 
Kändes surt!
Men: så skickade hon ett meddelande att hon ringt till Panduro - och där fanns påsen !!! Så nu "måste" vi tillbaka dit på torsdag ... himla tråååkiiigt !!! 
 
Ja så var våran dag - hur var din ?
 
kramen
 
 
 
#1 - - coolbettan:

ka du Jennsan, vilken otur att vi måste åka på torsdag igen:)